mandag 21. januar 2008

Kvinnelig? Not so much.

Villedet av et par plussgrader, premature vårfornemmelser samt av et forkvaklet ønske om å fremstå som Kvinnelig™, bega jeg meg til jobben iført høyhælte sko og hullkort skjørt.
Jeg har et heller pragmatisk og resultatorientert ganglag. Stutte og lubne ben har jeg også. Etter ett kvartal innså jeg at min gange i høyhælte sko på rimete asfalt nok fremsto som mer stusslig enn Kvinnelig™.

I morgen er det tilbake til de ullfôrede støvlene som fikk sjefen til å si at jeg så ut som en Sosialist™. Så får noen andre ta seg av det Kvinnelige™, det er bare morsomt i teorien.

7 kommentarer:

 1. Tjohei! Det er godt det ikke bare er jeg som sliter med de høyhælte. Selv om du sleit på grunn av rimete asfalt, og jeg sliter... alltid. Jeg får sitte borte i et hjørne og være sosialist med trykk på første stavelse isteden.

  SvarSlett
 2. Jeg lurer litt på åssen en Sosialist ser ut. Men jeg har ikke noe imot å sitte i et hjørne sammen med deg og være en. Kanskje vi da endelig ville få tatt den kaffen/ølen/vinen vi har skullet ta i snart en avdelings tid?

  SvarSlett
 3. Jeg er forresten heller ikke noe tess i høyhælte, uansett føre. Det er en evne jeg klarer meg fint uten. Jeg er nokså sikker på at jeg kommer til å dø uten hammertær.

  SvarSlett
 4. "resultatorientert ganglag" he he fabelaktig!

  (jeg har trykket ballerinasko-moten til mitt bryst, og nekter å gi slipp på den!)

  SvarSlett
 5. Sonja: Jepp, ikke særlig prosessorientert ;)

  Ballerinaskomoten har reddet mang et forfengelig og resultatorientert menneske.

  Jeg samler på styggpene og brukerfiendtlige sko og stiller dem ut. Sånn som jeg har antedatertpublisert her.

  SvarSlett
 6. (Jada, det er elendige bilder, men det var de eneste noen hadde lagt ut på fjesboka. Kameraet mitt er på avrusning.)

  SvarSlett
 7. Jaa! Neste uke, kanskje? Da har jeg null planer. Fjesbok meg!

  Ballerinasko er selve redningen for litt, øh, klønete piker.

  SvarSlett