lørdag 13. oktober 2007

Ikke in the mood for sarkasme

Når jeg tusler innom Mini-Mat før klokka åtte en lørdagsmorgen - med mascaraen på snei og matchende hår - og kjøper en frossenpizza og en halvliter appelsinjuice, og innehaveren sender meg avgårde med et "ha en fin dag": Er han da uforskammet, eller forsøker han å være hyggelig?

5 kommentarer:

 1. Han forsøker å være hyggelig.

  SvarSlett
 2. Er det i kraft av din erfaring som nattevakt og videosjappearbeider du hevder dette?

  Jeg pleier ikke så ofte å "ha en fin dag" når jeg kommer hjem klokka åtte om morgenen, men innehaveren trodde muligens at jeg bare hadde en dårlig hår- og sminkedag, og at jeg var på vei til jobb i finstasen, og bare skulle være litt føre var med å sikre meg lørdagsmiddagen. I så fall kan jeg tro på at han prøvde å være hyggelig.

  SvarSlett
 3. Det er nok mest min fantastiske optimisme, bare spør Margrethe. Jeg er en solskinnsgutt av rang, en ekte optimist!

  SvarSlett
 4. Optimisme er en avskyelig egenskap.

  :)

  SvarSlett
 5. Han var definitivt sarkastisk, ingen tvil om det. I min verden er alle ønsker om en fin dag før klokken...si 11:00 både sarkastiske, ondskapsfulle og blir tolket som det fra min side. Og det er jo det som teller, hvordan jeg oppfatter det? Ikke sant? Du har min fulle medfølelse og siden klokka er over 20:00 så er den ektefølt!

  SvarSlett