tirsdag 23. oktober 2007

Creepy stranger!

Vi har hatt problemer med falske brannalarmer her hvor jeg bor.

Men nå tror jeg det skal bli en slutt på dét. SiO har tatt affære! De har hengt opp plakater for å minne alle beboerne om at vi må låse dørene og være årvåkne og ta tran og bruke gassmaske og kondom. Vi må passe oss for creepy strangers!


Men hold an - det er noe kjent med den creepy stranger'en der:


Det er jo lommemannen! Også kjent som bandasjemannen. Også kjent som fickmannen.

Fra seksuelle overgrep til "ring, spring". Sperr ham inne og kast nøklene, det sier nå jeg. Før vi vet ordet av det slår han seg på epleslang også.

4 kommentarer:

 1. Nå skal du passe deg litt for å spøke om Lommemannen, ellers kan det hende at en overbetjent med bart vil komme til å "se nærmere på saken".

  SvarSlett
 2. Den barten er jo mandig og forførerisk, da. Det må jeg si. Men jeg skal passe meg grundig for å reklamere for www.lommemannen.com. Det kunne jo hende at noen ikke forsto at man harselerer med politi og medier (og SiO), og ikke med selve overgrepene.

  SvarSlett
 3. Haha, hvem er det vi ikke skal slippe inn? Fremmede, eller creepy fremmede?

  "Nei du, deg kan jeg ikke slippe inn, du ser for creepy ut!"

  SvarSlett
 4. Jeg forsto tegningen dithen at det i hovedsak var Lommemannen man ikke skulle slippe inn.
  Jeg tror ikke han ville gjøre allverdens skade her, ettersom han hittil har gått etter gutter i 6-12 års-alderen, og det stort sett bare bor studenter her.

  Men det er ikke godt å vite hva SiO tenker på, jeg har problemer med å sette meg inn i tankegangen til noen som henger opp sånne plakater. Brrr.

  SvarSlett