torsdag 4. oktober 2007

Forvaltningsrettens gleder og sorger

6 kommentarer:

 1. Eg er så glad jeg ikke lot meg forlede av Lov og rett i LA og begynte på advokatskolen!

  SvarSlett
 2. Pøh! Som om dere ingeniører kan boltre dere i slike tungebrekkere?

  SvarSlett
 3. (Det er ikke sant at jusstudenter bruker ordet "høyesterettsjustitiarius" som alkometer. Vi bruker ordene "sivilombudsmannsembetet" og "kompetansetildelingskompetanse" i stedet. Da får man kartlagt et større spekter av konsonanter.)

  SvarSlett
 4. Kan ikke vi ingeniører...? Ha!

  Kvantekromodynamikk, integrodifferensialligning, massespektroskopi, schwarzschildradius...

  Deilige, deilige ord! :)

  SvarSlett
 5. abre: Greit, jeg burde visst at jeg stilte meg lagelig til for irettesettelser her. Jeg tror dog ikke Sonja er den type ingeniør som forholder seg til kvantekromodynamikk, men hun har garantert godbiter fra eget arbeidsfelt.

  Jeg skal særlig prøve meg på "massespektroskopi" og "schwarzschildradius" neste gang jeg lurer på om det er på tide at jeg kommer meg hjem fra byen og i seng.

  Sonja - kom igjen! Godbiter fra byggbransjen?

  SvarSlett
 6. Treg respons - sorry, klandrer cocommenten som fortsatt ikke er helt i vigør (men som kommer seg). Desverre har jeg ikke så mye å bidra med, nå i farten, men jeg husker
  "sannsynlighetsmaksimeringsestimator" fra studietiden. (jeg måtte google det nå for å sjekke at det virkelig er et ord, og ikke noe vi hadde funnet på, men det eksisterer og er i bruk)

  SvarSlett