mandag 9. november 2009

Dagens "akademiske" gjennombrudd

Jeg bør alltid lage fire-fem middager søndagen før jeg går inn i studiemessig panikkarbeidsuke. Ordentlig mat demper smerten ved blodslit.


(Et annet gjennombrudd)

8 kommentarer:

 1. Noen kunne godt ha fortalt meg det i går! :-)

  SvarSlett
 2. Lærer dere ikke sånt når dere doktorerer?! Hva skal forskerutdannelse da være godt for...?

  SvarSlett
 3. Se dét (hva forskerutdannelse skal være godt for) har jeg ofte lurt på...

  SvarSlett
 4. Du lærte vel i det minste *hrrrrm* aggresjonsmestring, Erlend? Kan komme godt med når man skal lese gjennomarbeidede *hikst* politiske dokumenter (erstatt gjerne "politiske dokumenter" med annen, for deg arbeidsrelevant, lektyre).

  Jeg har i alle fall lært meg *host* ikke å utsette gjøremål til siste liten.

  Jeg har visst noe i halsen.

  SvarSlett
 5. Klart jeg lærte meg #¤¤//%!!! aggresjonsmestring!!!! Fy og ¤%&%&// Grrrr!!!! Rââââ!!!!!!!! Makan! ##¤%&/&%¤%&!!!!

  SvarSlett
 6. Takk, nå føler jeg meg beroliget. Godt å vite at jeg lærer noe jeg vil ha nytte av!

  SvarSlett
 7. Mat som panikkdemper? Hm. Aldri prøvd. "Comfort food"?

  Min studiepanikk var vel som høyest når jeg slettet fem sider mer per dag enn jeg skrev under avhandlinga ... ikke fruktbar framdriftsperiode, det, nei.

  SvarSlett
 8. Ikke som panikkdemper - men for å forsikre meg om at jeg får ordentlig mat i innspurten, og ikke bare frossenpizza.

  Sletteraptus kan være av det gode, men jeg kjenner krisestemninga når teksten muligens er litt snau i utgangspunktet. Tenker vi kommer tilbake til dette om halvannet år, når jeg skal levere masteroppgaven. Akkurat nå trøster jeg meg med at jeg i arbeidet med prosjektbeskrivelsen har produsert tekst jeg uansett må ha med i den ferdige oppgaven, og at det bearbeidet vil utgjøre 10-15 prosent av sluttproduktet. Føles som tjuvstart!

  SvarSlett