torsdag 15. november 2007

Avklarte slektsforhold

Her om dagen var jeg på kino med faren min. (Pappa er 46 år eldre enn meg, og det var ikke med lite skadefryd jeg kjøpte honnørbillett til ham på filmweb, men nok om min smålighet.)

På kinoen møtte pappa noen tidligere kolleger. Det falt seg slik at også jeg måtte håndhilse på dem. Og tror du ikke jeg ga etter for fristelsen til å presentere meg som "hans tredje kone".

Det oppsto en heller ugrei stemning, og det hjalp ikke stort at jeg forklarte at jeg faktisk er datteren. Muligens syntes mennene at det var særlig upassende at en datter kunne komme seg til å spøke med noe slikt.

Men jeg syns fortsatt at jeg var morsom, jeg. Og min hang til utidig humor forsterker antagelsen om at jeg er min fars ektefødte datter.

Pappa syntes forresten også at det var en bra spøk, han virket rent ut sagt stolt. Så jeg tror ikke jeg skal håne ham for honnørrabatten igjen. Eller jo, det skal jeg selvsagt.

6 kommentarer:

 1. Hah! Nå vet jeg hva jeg kommer til å ha fryktelig lyst til å si neste gang jeg er på kino med min far.

  SvarSlett
 2. You go girl! Jeg tror denne er ekstra virkningsfull dersom aldersforskjellen mellom dere er uvanlig stor.

  SvarSlett
 3. Det var faktisk veldig morsomt!

  SvarSlett
 4. Åshild: Ja, jeg kunne tenke meg at den var i din gate. Du ser helt klart familielikheten? Godt jeg ikke har fått nesa hans også.

  harald: Hehe! Nå kommer straks Suglefanten, jeg ringer deg for pedagogiske tips hvis det skulle røyne på.

  SvarSlett
 5. Sånn skal det låte:)

  SvarSlett