torsdag 1. februar 2007

Rotfylling

Du var alltid så fin om morgenen, naken og kritthvit på badet mens du barberte deg. Alltid naken når du barberte deg, og jeg i stua, gjorde armhevinger, drakk kaffe, rettet håret, mens du barberte, barberte, barberte med rumpa bar. Og hvis jeg var stille og helt forsiktig, kunne jeg klemme deg bakfra, lenge.


Ofte så du ut av vinduet og bannet over været.
Siden lo du litt sjenert.

Og hvis jeg var heldig, var det en av de dagene da du mistrodde T-banen, og jeg kunne ta hoppsa-trinn langsmed deg mens du mumlet lavt og hissig hele veien til trikkeholdeplassen.

Det var gull i munn, og det var ikke bare morgenstundene. Det var gull. Men det syntes ikke du. Du syntes ikke det.Skrape det ut. Skrape det ut. Skrape det ut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar