mandag 29. januar 2007

God natts søvn

Jeg svømte i et svart tjern. Vannet var dypt og stille. Rundt tjernet satt alle jeg kjente, både levende og døde. Alle sammen hadde noe på meg, men jeg visste ikke hva.
Da jeg var midt ute i tjernet, merket jeg med ett at huden min var av lær. Læret hadde råtnet mens jeg svømte. De som satt på land kunne tydelig se at læret var råttent. Jeg svømte bort til en stor stein og klatret opp på den. Der ble jeg sittende og skrelle av meg den råtne huden i store flak, helt til bare kjøttet var igjen.
---
Jeg kjøpte en hest fra hesteautomaten. Jeg tvang den til å knele, og naglet hesteskoene fast til leggbeina dens. Da hesten var skodd, så jeg at den var for høy.
Jeg kjøpte en mindre hest fra hesteautomaten, og skodde den på samme måte som den første. Så kom jeg på at jeg var i et land langt hjemmefra, og at det ville bli strevsomt å få dyra med meg tilbake.
Jeg lot hestene bli igjen ved automaten, og satte meg på flyet hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar