tirsdag 1. desember 2009

Semester

Semesteret er over. Det endte ikke med skippertak.

Neste halvår skal jeg verken gifte meg, kjøpe leilighet, jobbe 15 timer i uka eller ta mer enn 30 studiepoeng. Jeg skal derimot forskeliforske og skrive masteroppgave og jobbe akkurat passe mye ved siden av, mens jeg bor i den deilige leiligheten min sammen med mannen min, som er så fin at han snart får sokkeholdere og hatt og må tiltales med "De" og "herr".

Som student må jeg jobbe i desember, men hjernen min har tatt ferie frem til begynnelsen av januar. Henvendelser kan stiftes opp på oppslagstavlen i entreen til hoved-Deichman. Jeg stikker innom av og til for å låne mer P. D. James.


3 kommentarer:

  1. Jeg finner det rimelig at en hustru er dis med sin mann. Også i juleferien.

    SvarSlett
  2. Ja, du gjør vel det. Jeg har allerede drukket dis med en av hans nærmeste venner, så hvorfor ikke?

    SvarSlett
  3. Egentlig burde «De» gjeninnføres i daglige omgangsformer, spør du meg.

    SvarSlett