fredag 24. april 2009

Solo-is på sin plass

Det er sjuende etasje og sol og bachelor-innspurt. Jeg har omsider funnet det teoretiske begrepet som får alt til å falle på plass i en analyse av en paragraf i den nye utlendingsloven. Det er avstikkere til kroppshår, det er solo-is og jeg søler på skjerfet som jeg bruker inne for ikke å bli vårforkjølet. Det er nordisk hud som er blitt solbrent, det er slapp kantine-wok, det er hvite løgn-eposter til veileder hvor jeg overdriver fremdriften. Det er klissete fingre, tyn av utskriftskvoten, det er gemyttlig stemning i kriminologireiret på St. Olavs plass. Og om en måned er jeg ferdig med laveregradsstudier.

2 kommentarer:

  1. Da skulle det bare mangle at man ikke skulle kunne påkoste seg en is!

    SvarSlett
  2. Nettopp - selv om skjerfet måtte bli nedsølt! Og nå har jeg lever sisteutkastet, og skal til siste veiledning i dag. Noe sier meg at det blir is før middag...

    SvarSlett