mandag 20. april 2009

Ett år eldre og like ung

Jeg vet at jeg har bursdag når jeg blir vekket med kazoo og tiramisù. Riktignok fikk jeg ikke det jeg ønsket meg aller mest (en hamster ved navn Clifford), men den kazoosoloen var så gripende at jeg fortsatt er glad. Hurra for meg!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen. Jeg vil også ha kazoosolo på bursdagen min!

  SvarSlett
 2. Om du ikke fikk solo, er du kanskje i den heldige situasjon at de du bor sammen med ikke motsetter seg innkjøp av hamster som kan hete Clifford?

  (Min høyere halvdel er hamster-positiv, men mener vi har for liten plass. Legger ved lenke til bilde av fullvoksen roborovskihamster. Jeg sier ikke mer.)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen!

  Men robov** hamster, hehe :D

  SvarSlett
 4. Anonym: Roborovskier er små og ubrukelige. Kan man kreve noe mer av en hamster? :D

  Erlend: Det er god skikk på min mors hjemsted å sette sammen navn som Clifford, Lloyd, Larry osv med mer lokalt pregede slekts- og stedsnavn ssom Olsen eller Hansen. Jeg vil gjerne hylle den skikken! Og Clifford har den fordelen at det er kjønnsnøytralt (etter min definisjon).

  Jerry er forresten et godt alternativ, og tredje generasjon må nesten hete Floyd. Men først: større bolig.

  SvarSlett
 5. Får dere god nok plass, kan du jo kjøpe en større hamster!

  SvarSlett
 6. Er redd for at min andre halvdel ikke er særlig hamsterpositiv, han heller. Det er derfor vi har endt opp med akvarium, med fisker som heter Sjefen, Tulle, Itchy, Scratchy, Per og George Sugington (sistnevnte er en sugefisk, oppkalt etter USAs første president - av den historieinteresserte sønnen). Sånn, nå har jeg avslørt hele husdyrsituasjonen her.

  Clifford er for øvrig et utmerket hamsternavn.

  SvarSlett
 7. Abre: Hva heter den der igjen? Jeg husker at det er verdens største gnager, men ikke hva den heter. Du skulle bare visst hva du gjorde nå - uttrykket "en litt stor hamster" var allerede etablert i hjemmet, og så tilfører du vann på mølla. Er det ikke vindkraft du driver med, da?! (fylla)

  Hanne: Okei, da trekker jeg det lengste strået i det lange løp. Her er det jo hamsterpositivitet i lange baner, men uenighet om hvor "stor" plass en hamster tar. Jeg er imponert over at din (relativt) unge sønn er såpass historieinteressert! Men det er klart - med tanke på din datters talent for queering av popkulturelle figurer: De er fremmelige, de ungene. ;)

  SvarSlett
 8. Den heter egentlig capybara, men jeg foreslår monsterhamster.

  Ellers driver jeg med kraftnett, og så får krafta komme fra de møllene den vil. Så langt er det bare vann på mølla her omkring, ikke vind. Som student drev jeg med bølgekraft, men det har ikke blitt kommers ennå.

  SvarSlett
 9. Abre: Nettopp - gode, gamle flodsvinet er jo egentlig en monsterhamster. Noe å tenke på dersom vi får et rom til overs.


  Og nå er jeg jo nærmere en forklaring på hvorfor du hadde vann på mølla mi. Beklager klamt ordspill, men du har antagelig opplevd verre (trøster jeg meg med).

  SvarSlett
 10. Flodsvin heter det også, ja! Det hadde jeg glemt. Og ordspillet var aldeles utmerket, det. Det er bare jeg som blir malplassert saklig i mangel på kvikke svar. Trøtt i dag.

  SvarSlett