torsdag 24. april 2008

Og så hestekarusell, da, gitt

Jeg drømte at SiO hadde gitt meg en ny leilighet under oppussingen.

Leiligheten lå i 14. etasje av et ombygd fyr. Om dagen var fyret museum og turistattraksjon, om kvelden var det studenthus. Heisen var en gammeldags hestekarusell som sirklet langsomt oppover ytterveggene på fyret - komplett med tivolimusikk. Jeg var litt bekymret for hvordan jeg skulle frakte sovesofaen min opp i leiligheten. Og jeg var irritert over at jeg måtte stå i billettkø og vise frem nøkkelkortet mitt hver gang jeg skulle låse meg inn i bygningen jeg bodde i. Men bortsett fra disse bagatellene, prøvde jeg å se lyst på den nye bosituasjonen min.

Jeg er nok ikke så glad i SiO.

4 kommentarer:

  1. C'est vrai t'as trop raison !

    SvarSlett
  2. Har SiO tatt deg av nett som foelge av hets?? :-)

    SvarSlett
  3. alter ego: Neida, fullt så ille er det ikke. Jeg har lidd av et akutt tilfelle av eksamen i andre avdeling på juss. Men nå er jeg på bedringens vei - bare jeg fikser nettforbindelsen hjemme, så begynner det å ligne på noe! ;)

    SvarSlett