onsdag 19. mars 2008

Jeg har aldri vært på fjellet i påsken, men det er sikkert fint der

Finger- og tånegler er lakkert brannrøde, klesvasken er tatt, og jeg ser på påskekrimmen på nett-tv. Jeg er ganske sikker på at tvillingene gjorde det, men så biter jeg også alltid på produsentenes agn. Krok, søkke og snøre, nam-nam-nam!

Kubbelysene brenner på det runde bordet, nå sitter jeg under dundyna i ørelappstolen mens jeg hører på kveldsnytt og venter på løsningen (tvillingene, altså, eller muligens hushjelpen. Eller alle tre?).

Og på fredag skal Pingu og jeg få skikk på syklene våre. Jeg gleder meg til å bestige Klara igjen.

2 kommentarer:

  1. ...påskeferie, viterferie, sommerferie...jeg tror ferie er en indre tilstand og da er det med fjell, fjerne himmelstrøk osv ganske irrelevant. Det er selvfølgelig fint om noe annerledes og litt fjernere en Gamlebyen inntreffer samtidig med den indre tilstanden av ferie, men ingen nødvendighet. God fri!

    -othilie

    SvarSlett
  2. Ha ha, Gamlebyen inntreffer! Ikke dumt. Men jeg er enig i det du skriver. Jeg er veldig glad i å være i Oslo i feriene, men ofte har man avtalt seg opp i stry i fylla eller lignende, og plutselig må man dra til Roma eller Amsterdam. Det er et hardt liv, gitt.

    God fri til deg også! :)

    SvarSlett