torsdag 27. august 2009

Du kan like gjerne gå hjem fra lesesalen

når du har skrevet "effiktivitet", "instutusjonalisering" eller "apllication" mer enn tre ganger i løpet av en halvtime.

10 kommentarer:

 1. Kanskje det er det dyslektikere må gjøre, de må holde seg så lenge på lesesalen at skrivingen faktisk blir riktig!
  *snuff*

  SvarSlett
 2. Det er dermed bevist- de er late

  SvarSlett
 3. Til anonym: nei nei nei nei nei.

  SvarSlett
 4. :lol: uffda farlig å si sånt forstår eg, for folk kan jo komme til å tro det...

  SvarSlett
 5. Til T + ulike anonyme: Skal man følge mitt resonnement, kunne vel mennesker med dysleksi heller ta seg en velfortjent pause midt i strevet? Legge beina på bordet og ta seg en kopp kaffe og en sjokolade! Men jeg tror nok det er en bedre idé med en godt tilpasset stavekontrollfunksjon, og kanskje en korrekturleser når det gjelder viktigere tekster?

  SvarSlett
 6. Nok en nyvinning: "følgre" og "følgrer" i stedet for "følger". Flere ganger, midt på blanke formiddagen. Kanskje det jeg egentlig burde gjøre er å sette ned skrivetempoet? Eller kanskje jeg skal lære meg touch, ti år etter at jeg tenkte tanken for første gang?

  SvarSlett
 7. Hva med "imidlertid"?

  SvarSlett
 8. Ja, hva med imidlertid? Jeg tror ikke jeg forsto spørsmålet.

  SvarSlett
 9. Glem det, glem det, glem det. Jeg så ikke at ordene var feilskrevet. Jeg trodde det handlet om ubehagelige ord som har en lei tendens til å være altfor lette å ty til altfor ofte. Haha.

  SvarSlett
 10. ...kanskje du burde ha gått hjem fra lesesalen (eller jobben) før du kommenterte...? :D

  SvarSlett