onsdag 3. desember 2008

Gratulerer med ny leilighet!

Det er én fordel med å leie bolig av SiO - rent bortsett fra at det er rimelig:
Jeg får rikelig med anledninger til å forfatte omfattende og juridisk begrunnede klager.

(En privat utleier som viste meg en leilighet for noen år siden, sa at han var litt skeptisk til å leie ut til jusstudenter. Han hadde erfaring med at de kjente kravene sine, og sto på dem helt til siste øre. Brysomme menneskene!)

3 kommentarer:

 1. ...og det beste med å forfatte omfattende og juridisk begrunnede klager, er at jeg av og til får medhold! I denne omgangen betyr det kreditering av hele husleia for desember; et beløp dobbelt så stort som det økonomiske tapet SiOs rot hadde påført meg. Det kan være lønnsomt å være brysom!

  SvarSlett
 2. Ja, huff. Tenk om noen faktisk fikk det de hadde rett på! *ler*

  SvarSlett
 3. Ja, ikke sant?

  En venn kommenterte nylig at jeg var så rettskaffen (jeg gjorde en kelner oppmerksom på at han hadde glemt å føre opp noe på regningen). Joda, rettskaffen. - og retthaversk: Det er pinlig å klage på ting når man er langt fra å ha alt på stell selv. Jeg er nok rettskaffen bare for å være retthaversk med god samvittighet og overbevisende mine. ;)

  SvarSlett